Nieuws


nieuws-foto

Doctoraatsverdediging ‘Patient safety and safety culture in Belgian hospitals’ - Annemie Vlayen

Op 12 juni 2013 verdedigt Annemie Vlayen haar doctoraal proefschrift getiteld ‘Patient safety and safety culture in Belgian hospitals’ aan de UHasselt. Vanuit de gegevens van de cultuurmetingen die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd in de Belgische ziekenhuizen in het kader van de federale contracten ‘Coördinatie kwaliteit en patiëntveiligheid', kon Annemie heel wat mooie inzichten verwerven en verwerken in haar proefschrift.

Annemie Vlayen nodigt u uit op de openbare verdediging van haar doctoraatsproefschrift die zal plaatsvinden op 12 juni 2013 om 16.00 uur in auditorium H6 van de Universiteit Hasselt. De uitnodiging voor deze doctoraatsverdediging kan u hier downloaden.

Naderhand wordt u een receptie aangeboden. U kan uw aanwezigheid  bevestigen vóór 3 juni 2013 door een e-mail te sturen naar Annemie Vlayen (annemie.vlayen@uhasselt.be).

Voorafgaand aan de doctoraatsverdediging van Annemie wordt door de Universiteit Hasselt een 'Symposium Patiëntveiligheid’ georganiseerd. Via deze link kan u het programma raadplegen en uw aanwezigheid registreren.

 

Klik hier om de andere items van nieuwsbrief 51 te bekijken.