Nieuws


nieuws-foto

Jan Yperman Ziekenhuis stelt vertaling van Hospital Survey Guide (JCI) gratis ter beschikking aan de Vlaamse ziekenhuizen

Ter voorbereiding van hun accreditatie heeft het Jan Yperman Ziekenhuis (Ieper) de Hospital Survey Guide van JCI laten vertalen naar het Nederlands. Naast het interne gebruik van deze handleiding, heeft het ziekenhuis ons te kennen gegeven dat zij graag bereid zijn om deze vertaling te delen met de leden van de werkgroep "Ziekenhuisaccreditatie".

Vanuit ICURO wensen wij het Jan Yperman Ziekenhuis hiervoor uitdrukkelijk te danken. Het is een erg fijn gegeven om vast te stellen dat ziekenhuizen bereid zijn om uitgewerkte modules en praktijkvoorbeelden spontaan met elkaar te delen. Een dergelijke open en transparante houding van kennisdeling kan enkel de leeropportuniteiten ziekenhuisoverkoepelend ten goede komen.

In samenspraak met de medewerkers van het Jan Yperman Ziekenhuis hebben wij de pdf-versie op onze website geplaatst. Om ongecontroleerde verspreiding te vermijden, werd het openen beveiligd met een paswoord. Geïnteresseerde leden van de werkgroep kunnen dit wachtwoord opvragen bij Vera. Uit respect en dankbaarheid voor het Jan Yperman Ziekenhuis willen wij u vragen om dit niet door te geven aan derden.

Hartelijke dank aan het Jan Yperman Ziekenhuis!

Klik hier om de andere items van nieuwsbrief 53 te bekijken.