Nieuws


Gert Verbruggen versterkt onze Q & S-werking

Op 18 november 2013 startte Gert Verbruggen als projectmedewerker accreditatie binnen ICURO. Binnen deze functie die wordt gefinancierd door de Vlaamse overheid, zal Gert de ziekenhuizen ondersteunen in hun voorbereidingstraject naar accreditatie. Het opvolgen van het VIP²-project en de ontwikkelingen van het nieuwe toezichtmodel zijn daar uiteraard mee verbonden. Gert zal in deze functie aangestuurd worden door Vera De Troyer.

Gert is verpleegkundige van basisopleiding en behaalde daarnaast een master in de ziekenhuiswetenschappen. Zijn ervaring situeert zich op verschillende terreinen. Zo werkte hij als intensieve zorgen verpleegkundige (UA), werkte hij mee aan de introductie van de laparoscopische ingrepen in België (Johnson & Johnson Medical), was hij een tijd lang verantwoordelijk voor enkele bejaardentehuizen en werkte hij tot slot als verpleegkundig diensthoofd en kwaliteitscoördinator in de ziekenhuissector. Een erg relevante basis om deze functie een mooie invulling te geven.

Als projectmedewerker zie ik de mogelijkheid om ziekenhuizen te ondersteunen in het voorbereiden van een accreditatie en mee vorm te geven aan de verdere uitbouw van het VIP²”, aldus Gert.

Wij heten Gert van harte welkom en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging!