Nieuws


nieuws-foto

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Van 8 tot en met 11 april 2014 vindt in Parijs het 19de ‘International Forum on Quality and Safety in Healthcare’ plaats.  Dit is een gezamenlijk initiatief van het ‘Institute for Healthcare Improvement (IHI)’ en ‘BMJ.

Ook dit jaar wordt een erg gevarieerd en interessant programma aangeboden. Het volledige overzicht met alle sessies die worden ingericht, kunt u terugvinden op de website. Doordat Q & S wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken en er een grote variatie is in de gebruikte werkvormen (workshops, lezingen, bezoeken, …), is het niet altijd eenvoudig om net die sessies te selecteren die voor u het meest relevant zijn.

Wij herinneren er u aan dat indien u zich registreert vóór 31 januari 2014, de ‘early bird’-tarieven van toepassing zijn.

Zoals vorige jaren willen wij ook graag de nodige aandacht geven aan de posters die vanuit België zullen gepresenteerd worden op het forum. De abstracts van de posters kunnen daartoe steeds overgemaakt worden aan Vera De Troyer en wij geven ze dan ook graag een mooi plaatsje op onze website.

Voor bijkomende informatie of om praktische afspraken te maken (hotel, trein, …) kunt u terecht bij Vera (vera.detroyer@icuro.be). Indien u naast het netwerken tijdens het congres, ook interesse hebt om daarbuiten van ideeën te kunnen uitwisselen met de Belgische delegatie, dan kunt u uw aanwezigheid melden bij Vera.