Nieuws


Vierde editie 'Dag van de Zorg': 15 maart 2015

Op 15 maart 2015 gaat de vierde editie van de 'Dag van de Zorg' door. De doelstelling van de 'Dag van de Zorg' blijft onveranderd: door middel van een opendeurdag bij zorg- en welzijnsvoorzieningen, gekoppeld aan een sensibiliserende mediacampagne, bijdragen tot een positieve beeldvorming voor zorg en welzijn. Door de gezamenlijke campagne en de gemeenschappelijke boodschap wil 'Dag van de Zorg' de visibiliteit van de ‘sector’ vergroten en op die manier toegankelijker maken voor en dichter brengen bij het grote publiek. De talrijke media- en persaandacht voor de voorgaande edities bewijst de relevantie van 'Dag van de Zorg' als event en speler in het maatschappelijk (zorg & welzijns)gebeuren in Vlaanderen.

In 2015 is de 'Dag van de Zorg' meer dan alleen een opendeurdag. Tijdens de 'Week van de Zorg', van 9 tot 15 maart, zorgt 'Dag van de Zorg' vzw meer dan ooit voor een mooie aanloop. Samen met mediapartner Radio 2 wordt er een grootschalige actie voorbereid. Onder het motto 'move to care' worden die week de inwoners van alle Vlaamse provincies op de been gebracht rond de thema’s bewegen, gezonde voeding en mentale fitheid. 

Tijdens die 'Week van de Zorg' wordt op 10 maart 2015 samen met een aantal nieuwe partners ook een congres/event georganiseerd. Met een origineel en boeiend inhoudelijk programma, met bijzondere invalshoeken, inspirerende praktijkvoorbeelden en verrassende getuigenissen uit zorg en welzijn. Het thema van dit event zal het spanningsveld tussen empathie en innovatie in de zorg omvatten.

Aarzel niet om in te schrijven voor de vierde editie van 'Dag van de Zorg'. Wie vóór 18 juli 2014 inschrijft, krijgt 15 % vroegboekkorting op de standaardtarieven.

Meer info op www.dagvandezorg.be.