Nieuws


nieuws-foto

Symposium ‘Patiëntveiligheid en medische aansprakelijkheid’

Op dinsdag 24 februari 2015 organiseert de Onderzoeksgroep Patiëntveiligheid & Gezondheidseconomie van de UHasselt een symposium met als thema ‘Patiëntveiligheid en medische aansprakelijkheid’. Dit onderzoekssymposium kadert in het ondersteuningsplan van het federale meerjarenprogramma Kwaliteit en Patiëntveiligheid in de ziekenhuizen. Het symposium vindt plaats op 24 februari 2015 van 15.30 tot 18.30 uur te Brussel, FOD VVVL, zaal Bara.

Dit symposium is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de actuele en toekomstige ontwikkelingen rond medische aansprakelijkheid. 

De doelgroep voor dit symposium is: leden Raad van Bestuur, ziekenhuisdirectie, management en staf (algemeen, medisch, verpleegkundig, kwaliteit & veiligheid, personeelsbeleid), middenkader, diensthoofden, artsen (specialisten), zorgprofessionals, juristen, overheid en experts.

Via deze link kunt u het programma van het symposium vinden. Inschrijven kan via de website van FOD VVVL www.patient-safety.be of rechtstreeks via de volgende link: http://papplb.health.belgium.be/apexex/f?p=210:1:425338801281093.