Nieuws


Uitwisseling best practices communicatie centrale website Indicatorenproject VIP²

Naar aanleiding van de release van de centrale website voor het Indicatorenproject VIP² (medio 2015), werd in de Commissie “Q & S” (19 maart 2015) het idee geopperd om een uitwisselingsbijeenkomst te organiseren voor de communicatiemedewerkers van de ziekenhuizen. Naast beperkte projectinformatie, willen wij vooral een aantal praktijkvoorbeelden en tips and tricks in het communiceren en/of transparant maken van kwaliteit(-sresultaten) met elkaar delen en bespreken.

Vanuit ICURO en Zorgnet Vlaanderen willen wij graag een dergelijke bijeenkomst vormgeven. Daarvoor zijn wij op zoek naar een aantal ziekenhuizen die hun communicatie-aanpak van het Indicatorenproject willen delen met de sector. Bent u bereid om uw praktijkverhaal voor te stellen tijdens zo'n uitwisselingsbijeenkomst (dat kan gaan over het schrijven van een toelichting, het contacteren van de pers, reageren op sociale mediaberichten), dan kunt u dit steeds melden aan Catherine Zenner (cz@zorgnetvlaanderen.be) of Vera De Troyer (vera.detroyer@icuro.be) en dat graag tegen uiterlijk 15 april 2015.

Wij danken u alvast voor uw enthousiaste reactie en houden u uiteraard goed op de hoogte van deze informatiesessie eenmaal het programma meer concreet is uitgewerkt en verdere detailgegevens (locatie, tijdstip)  zijn bekend.