Nieuws


nieuws-foto

Infodag accreditatie voor GGZ. Bent u reeds ingeschreven?

De infodag accreditatie voor GGZ op 6 mei 2015 komt nu erg snel dichterbij. Deze infodag beoogt de Vlaamse GGZ-sector goed te informeren over accreditatie.

Momenteel zijn er meer dan 80 inschrijvingen voor deze infodag. Naast psychiatrische ziekenhuizen zijn ook algemene ziekenhuizen met een PAAZ-dienst of een zorgprogramma psychiatrie goed vertegenwoordigd. Daarnaast is het fijn om vast te stellen dat ook enkele kleinere GGZ-instellingen zoals initiatieven beschut wonen en CGG’s zich hebben ingeschreven.

Wij merken op dat naast stafmedewerkers en kwaliteitscoördinatoren ook artsen en andere professionals, directieleden en beheerders van verschillende GGZ-instellingen goed zijn vertegenwoordigd. Met het huidige aantal deelnemers hebben wij een mooie afvaardiging van de verschillende GGZ-sectoren, organisaties en professionals.

Bent u nog niet ingeschreven? Tot eind deze week kan u zich nog inschrijven via onze website. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten.

Wij kijken alvast erg uit naar deze boeiende en interessante infodag.

Indien u meer informatie wenst over deze studiedag, dan kan u steeds contact opnemen met Peter Cosemans, Projectmedewerker Q & S GGZ.