Nieuws


nieuws-foto

20ste International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Op dinsdag 21 april 2015 gaat in Londen het 20ste International Forum on Quality and Safety in Healthcare van start. Gedurende 4 dagen zullen meer dan 3.000 deelnemers elkaar inspireren met best practices en nieuwe verfrissende inzichten inzake kwaliteit en patiëntveiligheid.

Naast de talloze sessies die worden ingericht, werden er ook een duizendtal abstracts weerhouden voor posterpresentatie. Voor de Belgen organiseren wij op woensdagmiddag een ‘Belgian tour’ waarbij wij aan de deelnemers vragen om kort het uitgevoerde onderzoek of het ondernomen verbeterinitiatief te delen met de andere aanwezigen.

Ook aan de thuisblijvers wordt gedacht. Zo hebben wij op deze pagina de posters samengebracht die vanuit België werden aanvaard. In de volgende vergadering van de Commissie “Q & S” (21 mei 2015) vragen wij aan een aantal deelnemers om hun ‘take home message’ te delen met de sector. Uiteraard mag u ook meteen na het congres een nieuwsbericht verwachten op onze website, inclusief foto van de Belgische delegatie.

Samen met de andere deelnemers kijken wij uit naar een leerrijk congres.