Nieuws


nieuws-foto

Stel nu reeds uw vragen voor de infodag accreditatie

Op 6 mei 2015 organiseren ICURO en Zorgnet Vlaanderen een infodag voor de GGZ-sector over accreditatie. Met 87 inschrijvingen is er een flinke delegatie van de Vlaamse GGZ-sector aanwezig op deze infodag. Omwille van de capaciteit van de raadzaal in het Provinciehuis van Leuven is het helaas niet meer mogelijk om u nog in te schrijven voor deze infodag.

Op het ‘International Forum on Quality and Safety’ in Londen (van 21 tot en met 24 april 2015) hebben wij met JCI en NIAZ gesproken. Tijdens deze contacten werd onder meer van gedachten gewisseld over deze infodag. Hierbij konden wij vaststellen dat beide accreditatiebureaus alvast erg uitkijken naar de ontmoeting met de Vlaamse GGZ-sector.

Zowel NIAZ als JCI zijn bereid om hun presentaties af te stemmen op de verwachtingen en vragen van de deelnemers. Hierbij doen ze een oproep om hen reeds uw vragen te bezorgen, zodat zij deze kunnen integreren in hun presentatie.

Mocht u reeds vragen hebben met betrekking tot accreditatie voor JCI en/of NIAZ, dan kan u deze reeds bezorgen aan Peter Cosemans, Projectmedewerker Q & S GGZ. Op het einde van deze week bundelen wij alle vragen en maken deze over aan beide accreditatiebureaus.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze infodag erg boeiend en interessant wordt en kijken er alvast naar uit.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over deze infodag, dan kan u steeds contact opnemen met peter.cosemans@icuro.be.